16 februari 2024

Bekijk de foto's van de SGP-Reimerswaal reis naar Brussel

Op 13 februari 2024 organiseerde SGP Reimerswaal een inspirerende reis naar Europees Parlement in Brussel. Hieronder ziet u een fotoverslag. 

10

Om 12.00 arriveerden we, dankzij chauffeur Greet Bruinooge van Busvervoer van Damme, keurig op tijd bij het Europees Parlement in Brussel. Gelukkig hadden we onderweg geen hinder van de boerenprotesten bij de havens van Antwerpen.

11

Na aankomst worden we hartelijk welkom geheten door Europarlementariër Bert-Jan Ruissen. Eerst eten we een heerlijk vers broodje in de speciaal gereserveerde zaal.

En daarna luisteren we geboeid naar een interessante presentatie van Bert-Jan Ruissen waarin we alles te horen krijgen over het Europees Parlement. En er is volop ruimte voor vragen vanuit de groep.

2

3

Na de presentatie neemt voorlichter Kees Bos ons mee om de binnenkant van het Europees Parlement te bekijken met alles wat er zich dagelijks afspeelt. 

5

6

De indrukwekkend grote parlementszaal waar Bert-Jan Ruissen één plaatsje inneemt van de op dit moment 705 parlementsleden. 

1

Tijd voor een groepsfoto met elkaar. 

89

9

7

En daarna heeft iedereen vrij de tijd om het prachtige historische centrum van Brussel te bezoeken. Het was met elkaar een leerzame en gezellige dag. 

 

Op de hoogte blijven? Volg het  Whatsapp kanaal van SGP Reimerswaal.