18 december 2021

De verkiezingen komen eraan en u kunt helpen

Van DV maandag 14 tot en met woensdag 16 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. SGP Reimerswaal is druk bezig om vorm te geven aan de campagne. Daarmee kunnen we uw hulp of bijdrage goed gebruiken. Hieronder ziet u hoe u SGP Reimerswaal kunt helpen met de campagne: 

Schrijven
Heeft u een vlotte pen? En wilt u wat tijd investeren in de campagne van SGP Reimerswaal? Dat stellen we erg op prijs. Voor diverse artikelen en interviews zouden we graag in contact komen met mensen die ons willen helpen met het schrijven van artikelen.

Filmen / bewerken
Bent u handig met bewegend beeld? Een video maken of bewerken is voor u geen probleem? Wilt u ons helpen met het organiseren van een livestream? Dan zijn we naar u op zoek. Tijdens de campagne willen we ook graag op deze manier zichtbaar zijn en daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken. 

Social media
Is de wereld van social media voor u geen wildernis? Weet u hoe we kunnen zorgen voor een goed bereik en een mooie presentatie van onze boodschap op social media? Dan kunnen we uw hulp goed gebruiken. 

Creatieve ideeën?
Heeft u een ander idee voor de campagne of wilt u op een andere manier bijdragen? Daar staan we zeker voor open! 

Wilt u helpen of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze campagneleider, Daniël van Iwaarden. U kunt hem bereiken via:

E-mail: dvaniwaarden@gmail.com
Telefoon: 06-11286973

Hoe kunt u nog meer helpen? 

Doneren voor de campagne
De boodschap van SGP Reimerswaal, kiezen voor de kern, willen we bij zoveel mogelijk inwoners onder de aandacht brengen. En campagne voeren kost geld, zeker in coronatijd. Uw bijdrage voor de verkiezingen is daarom hartelijk welkom! Klik hieronder voor de mogelijkheden om te doneren voor de campagne.

Doneren voor de campagne