16 oktober 2021

SGP Reimerswaal maakt nieuwe kandidatenlijst bekend

Tijdens haar algemene ledenvergadering op vrijdag 15 oktober j.l. heeft SGP Reimerswaal haar kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op DV 16 maart 2022.

Wethouder Maarten Both is lijsttrekker en kandidaat-wethouder. De zittende raadsleden Rien Sinke, Artwin Otte, Daniël van Iwaarden, Leonard Harthoorn, Ad Meeuwsen en Tonnie Bliek staan op de plaatsen 2 t/m 7 op de lijst. Op plaats 8 staat Johan Sinke uit Yerseke.

Na de verkiezingen zal Rien Bruinooge niet terugkeren in de raad. Rien: ‘Na afloop van deze raadstermijn ben ik 14 jaar raadslid geweest. Ik heb het altijd met veel plezier en toewijding gedaan. Ik merk dat het nu, ook gezien mijn leeftijd, steeds zwaarder wordt om het te combineren met mijn drukke baan. Dit is ook een mooi moment, omdat ik nu de enige ben die aftreedt, waardoor de continuïteit binnen de fractie maximaal gewaarborgd is’.

Het bestuur van SGP Reimerswaal is blij met de nieuwe kandidatenlijst. Voorzitter John Dorst: ‘We zijn content met de kandidatenlijst. Het is écht een evenwichtige vertegenwoordiging van de brede SGP-achterban. Koersvast met een mix aan talent en expertise met ruimte voor de komende generaties.’.